Μεγάλη διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκαν οι προσπάθειες των αθλητών μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ20, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.
Ο αθλητής μας Νίκος Σταματονικολός ο οποίος γυμνάζεται με τον Πάνο Μπαλταδούρο,κατέκτησε την δεύτερη θέση με επίδοση 7,34 και μόλις ένα εκατοστό μακριά από το όριο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (7,35).
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο παίδας αθλητής μας Κίκας Οδυσσέας,ο οποίος γυμνάζεται με τη παλιά μας πρωταθλήτρια Ειρήνη Ακρίβου. Κατέκτησε την τρίτη θέση στο αγώνισμα των 1500 μ. με επίδοση 4.01.83 αν και αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη πιάσει δυο όρια στα αγωνίσματα των 1500μ και 2000μ ΦΕ για τους Πανευρωπαικούς αγώνες Κ18 οι οποίοι δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.
Πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση πραγματοποίησε και η Ανδρινοπούλου Παναγιώτα στο επί κοντώ όπου αγωνίστηκε στον τελικό του αγωνίσματός της,όπως και ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος,ο οποίος ξεπέρνώντας τους τραυματισμούς του σημείωσε ατομική επίδοση στο αγώνισμα των 1500μ. Και οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από αυτή που ανήκουν.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  έρχεται από παλιά, είναι παρών και έχει μέλλον!!