Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο Βόλο

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν την αγωνιστική τους χρονιά οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στο Βόλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο δεκαεφτάχρονος Κίκας Οδυσσέας συνεχίζοντας το σερί των επιτυχημένων φετινών εμφανίσεων του, κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα των 2000 μέτρων – ΦΕ και 800 μέτρα σημειώνοντας και στα δύο ατομικά ρεκόρ ( 5΄.59΄΄.15 και 1. 54΄΄.99 αντίστοιχα). Παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Παίδων για τη διεθνή συνάντηση Ελλάδος – Κύπρου και τους Βαλκανικούς αγώνες. Εξαιρετική ήταν η παρουσία και των υπολοίπων αθλητών μας, με τον Σταματονικολό Ανδρέα να κατακτά την όγδοη θέση στον τελικό του άλματος τριπλούν, την Ανδρινοπούλου Παναγιώτα την δέκατη θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ και τον Παπαδημητρίου Κωνσταντίνο την ενδέκατη θέση στον τελικό των 1500 μέτρων.

Στην φωτογραφία ο αθλητής μαζί με την προπονήτριά του Ακρίβου Ειρήνη, παλιά πρωταθλήτρια του Συλλόγου μας. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβριο!